Filler / Skin Booster

Välj mellan Juvéderm eller Stylage, marknades bästa fillermärken

Med ålder och stress minskar hudens naturliga innehåll av hyaloronsyra. Ämnet är en sockerart som binder vatten och ger huden spänst och volym. En minskad mängd hyaloronsyra i huden kan ge ett mer ihopsjunket, trött och åldrat utseende.

Detta motverkas enkelt genom att på utvalda punkter i ansiktet boosta hudens naturliga reservoar av hyaloronsyra via en enkel injektion av en lättflytande gel som tex Juvederm eller Stylage. Liknande aktiva ämnen finns även i viss hudkräm men på grund av hudens barriärfunktion tas endast en liten del av det aktiva ämnet i en hudkräm upp (bara några procent). Om hyaloronsyran istället läggs under huden, med hjälp av en tunn nål, når alla aktiva ämnen in till hudens undre lager, vilket ger en naturlig boost och vävnaden får ny volym och vitalitet.

Jag jobbar med läppar, kindben, käklinje samt haka.  Jag har valt att avstå från ögonbehandlingar och näskorrigeringar eftersom detta är riskområden och risken för komplikationer ökar. Jag jobbar istället med olika injektionstekniker beroende på vilket resultat vi vill uppnå. 

Alla behandlingar utförs av legitimerad tandläkare Niclas Bergström, nichad inom kirurgi och master esthetic injector.  

Behandlingstid: 30 min
Pris: 2695:- / ml Juvéderm eller Stylage


Att tänka på

Vi avråder från behandling om du
- är under 18 år
- är gravid eller ammande
- tidigare har fått en allergisk reaktion vid en estetisk behandling
- har någon form av kronisk muskelsjukdom, tex Myasthenia Gravis eller Eaton-Lamberts Syndrom
- inte förstår innebörden av en behandling. Läs gärna mer på fass.se