Tandblekning

Det moderna och säkra sättet att bleka tänderna

Leendet är den centrala delen av den nedre ansiktshalvan och ett vitt, hälsosamt leende är nyckeln till ett bra första intryck. Tandblekning är en invasiv behandling som bör utföras av tandläkare och som rätt utfört, enkelt kan återuppliva ett missfärgat leende.

Beroende på orsaken till tändernas missfärgning används olika metoder för att optimera resultatet. En vanlig metod är att individuella blekskenor framställs på labb som är anpassade efter just dina tänder, där man sedan applicerar blekgel och sedan sover med under ca 1 veckas tid. Det ger en djuprengöring och ett resultat som andra, mer korttidsverkande, metoder inte kan uppnå och är samtidigt mycket skonsam.

Jag utför även estetisk och konventionell tandvård, som till exempel undersökningar, lagningar, kronor, tandimplantat, kirurgi och tandställning/tandreglering. Kontakta mig gärna direkt via Instagram, mail eller via kontaktformuläret för mer information.

Behandlingstid: 30 min
Pris: 2995:- (Rek pris är 4800:-)


Att tänka på

En väntad biverkning är att tänderna ilar/isar en eller ett par dagar efter en behandling, vilket beror på att tanden torkats ut, inte på grund av emaljskador som andra metoder kan orsaka. De kommande dagarna efter en behandling bör missfärgande livsmedel undvikas som tex kaffe, te, soya, rödvin och allt som innehåller artificiella färgämnen för att behålla ett så bra behandlingsresultat som möjligt.